Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

ERÄTARVIKKEET » Rinkat,Reput ja laukut

Rinkkoja,reppuja ja laukkuja joka lähtöön.

 • JR Gear Vedenpitävä Bomber reppu

  JR Gear Vedenpitävä Bomber reppu

  BOMBER VEDENPITÄVÄ REPPU

  OMINAISUUDET:

  Bomber vedenpitävän repun materiaalina on käytetty erittäin kestävää ja vahvistettua 28 oz vinyylikangasta. Irroitettavat kantoviilekkeet . koko 95 x 39 x 27 cm. Tilavuus 50 litraa. Väri mossy oak break up camokuvio.

  Vedenpitävät JR GEAR varusteet tarjoavat kestävän ja edullisen vaihtoehdon varusteiden suojaamiseen kosteudelta ja vedeltä ulkoharrastuksissa. Elektroniikan ja muiden varusteiden suojaamiseen kosteudelta on erityisen tärkeää pitemmällä metsästys-, kalastus- ja vaellusretkillä. JR GEAR varusteissa on käytetty parhaita materiaaleja valmistusmenetelmiä.

  59.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • JR Gear Vedenpitävä reppu

  JR Gear Vedenpitävä reppu

  JR Gear Watersports Daypack 25 l päiväreppu

  Watersports Daypack vedenpitävä päiväreppu. Materiaali kestävää ja vahvistettua 18 oz vinyylikangasta. Pehmustetut kantoviilekkeet. Verkkotaskut sivuissa.
   

  • Koko 72 x 24 x 15 cm
  • Tilavuus 25 litraa.

  59.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Kevyt partioreppu

  Kevyt partioreppu

  Tilavuus: 20 l
  Materiaali: PUR polyamidi
  Väri: Oliivin vihreä
  Korkeus: 50 cm
  Leveys: 27 cm
  Syvyys: 17 cm

  - Kiinteä kantojärjestelmä
  - Selässä kantokahva
  - Taskun suulla lumilukko
  - Metallisoljet
  - Pohjassa kiinnityspisteet irtohihnoille

  139.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Savotta Metsähukka- laukku

  Savotta Metsähukka- laukku

  Savotta Metsähukka on moderni valinta luonnossaliikkujalle, joka sopii yksiolkaisuutensa vuoksi erinomaisesti esimerkiksi perhokalastajalle tai luontokuvaajalle. Yksiolkaisuus mahdollistaa yläruumiin ja käsien vaivattoman liikuttamisen, jolloin aktiiviharrastajan on helppo esimerkiksi ottaa nopeasti kuva oksalla istuvasta linnusta.

  Metsähukan repuupussi on yksiosainen. Ison taskun sisällä on vetoketjullinen arvotavaratasku. Ulkopuolella on kaksi vetoketjullista pikkutaskua, joista toinen on verkkotasku.

  Metsähukan saa tukevasti selkään, sillä olan yli tulevan hihna kiinnitetään myös lantiolle. Reppu pysyy mukana tiheämmässäkin pajukossa, kovemmassakin vauhdissa.

  45.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Savotta Naali- reppu

  Savotta Naali- reppu

  Savotta Naali on yksiolkaiminen reppu, joka soveltuu erinomaisesti valokuvaajalle tai metsästäjälle, sillä yksiolkaimisuus mahdollistaa yläruumiin ja käsien vaivattoman ja helpon liikkeen.  Repussa on viisi kätevää ulkotaskua ja erillinen kännykkätasku. Repun päällinen on puuvillaa ja vuori polyesteriä.

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy