Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

ERÄTARVIKKEET » Laavut

 • Loue- laavu

  Loue- laavu

  Savotta Loue-laavu on perinteinen laavumalli, joka on säilyttänyt suosionsa aina 60-luvulta lähtien. Se on helppo ja nopea pystyttää missä ja milloin vain. Loue-laavun pystyttämiseen käytetään luonnosta löytyviä oksia ja keppejä, joten erillistä putkisarjaa ei tarvitse kuljettaa mukana. Parhaimman suojan laavu tarjoaa, kun sen pystyttää loivaan ylämäkeen, jolloin laavun yläreuna taittuu mahdollisimman paljon sen alla yöpyvien henkilöiden päälle.

  Loue-laavun sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista, joten laavun eteen sytytetty nuotio lämmittää laavun tehokkaasti. Parhaiten laavun alla saa yövyttyä, kun asettelee laavun pohjalle kuusen havuja ja havujen päälle Savotan Avaruuspeitteen, joka pitää maan kylmyyden loitolla ja samalla heijastaa takaisin kehon omaa lämpöä.

  79.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Pena- laavu

  Pena- laavu

  ästä kevyt ja helposti pystytettävä majoite! Testeissä menestynyt Pena-laavu tarjoaa suojan jopa kolmelle yöpyjälle. Laavun voi pystyttää luonnosta löytyvillä kepeillä, mutta laavuun on saatavilla lisävarusteena myös alumiininen salkosarja. Salkosarja takaa pystyssä pysymisen kovemmallakin tuulella. Salkosarja painaa noin 0,7 kg.
  Laavun mukana tulee koko suuaukon peittävä, irrotettava hyttysverkko. Laavun sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista, joten laavun eteen sytytetty nuotio lämmittää kätevästi koko laavun.

  89.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy