Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

KENGÄT JA SAAPPAAT » Vaelluskengät

 • Haix AirPower P3

  Haix AirPower P3

  Laadukas vaelluskenkä, kovaan tarjoushintaan !!

  HAIX Airpower P3 on kevyt, täysin vedenpitävä, erittäin hyvin hengittävä, korkeavartinen vaelluskenkä. Mahdollisimman iso osa kengästä on erittäin kestävää kangasmateriaalia, minkä takia P3-malli on etenkin kesäolosuhteissa paljon mukavampi pitää jalassa kuin mikään muu kalvolla varustettu vaelluskenkä. Hengittävyyttä parantaa Gore-Tex -kalvosta käytetty XCR-versio.

  * Varren korkeus 19,5cm
  * Ammattikäyttö sekä metsästys- ja vaelluskäyttö
  * Voidaan käyttää kesällä ja talvella, maastossa tai kadulla
  * Kulutusta kestävät kevyet materiaalit
  * Gore-Tex XCR erikoishengittävä kalvorakenne
  * Sun Reflect toiminto
  * 3 kerros Cambrelle vuoraus
  * Vedenpitävät
  * Leveä lesti
  * Kevyet, esim. koko 43 = 782gr.
  * Pikanauhoitus
  * Nauhojen kiristyslenkit ruostumatonta ja kestävää metallia
  * Koko pohjan alue lämpöeristetty
  * HAIX AS integroitu jalkapöydän tuki
  * Varpailla on hyvin tilaa
  * Mukana anatomisesti muotoillut ja konepestävät (+30°C) pohjalliset
  * Jäteöljyä sekä bensaa kestävä PU pohja
  * Massiivinen ja syvä pohjan urakuviointi
  * Pitävät ja tuntuman säilyttävät myös märillä pinnoilla
  * Optimaalinen käyttölämpötila-alue: -20°C .... +25°C
  * Laadukkaat ja käsityönä Euroopassa valmistettu
  * EU kokovalikoima (36 - 47)
  * Väri: Musta (kuvassa)

   

  169.00 €199.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Haix Airpower Pro R

  Haix Airpower Pro R

  Haix Airpower Pro R, huippu laadukas kenkä nyt tarjoushintaan!!

  Todella kevyt varsikenkä joka on suunniteltu erityisesti Suomalaiseen jalkaan. Varsikengän sisällä oleva integroitu jalkaholvin tuki yhdessä jämäkän nahan sekä hyvän nauhoituksen kanssa varmistavat parhaan käyttömukavuuden, istuvuuden sekä tuen.

  Kengän normaalia Gore-tex -kalvoa hengittävämpi XCR -kalvo ja cordura-kangasvarsi tekevät kengästä hyvin hengittävän, mutta silti täysin vesitiiviin. Haix-ilmajärjestelmä pumppaa kävellessä jalkineessa syntyvän kosteuden ulos ja pitää jalan kuivana.

  Haixin oma airpower R -pohja pitää erityisenhyvin myös märässä ja kylmässä lisäksi se on lämpöeristetty kylmää ja kuumaaa vastaan. Pohja on antistaattinen, öljyn ja bensan kestävä, eikä se mustaa.

  Kärjen Ceram-X -suojus pitää huolen kengän säilymisestä kunnossa. Kyseessä ei ole varsinainen "turvakärki" vaan kovasta Ceram-X materiaalista tehty suoja kärjelle ja tiettyyn rajaan asti myös varpaille.

  199.00 €219.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Haix Athletic 10 Mid

  Haix Athletic 10 Mid

  Tästä huippu laadukkat ulkoilukengät syys- ja talvikeleille, tarjoushintaan !!!

   

  Haix Athletic 10 Mid, todella hyvin jalkaan istuva kenkä niin töihin kuin vapaa-aikaankin.

  Haixin uusi On & Off Duty –sarja perustuu juoksukenkäteknologiaan. Mallit on tarkoitettu käytettäväksi sekä vapaa-ajalla että työssä. Athletic -jalkineet ovat ultrakeveitä vedenpitäviä ja hengittäviä Gore-Tex –jalkineita, joissa käytetään nykyaikaisia ja kestäviä materiaaleja. Pohjat ovat erityisen pitäviä, myös talviolosuhteissa. Jalkineet ovat antistaattisia, metallittomia,

  179.00 €199.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Haix Tapio

  Haix Tapio

  Haix Tapio, nyt huippu hintaan!!

  huippu laadukas vaellus jalkine, joka on suunniteltu Suomalaiseen jalkaan ja Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ainoa korkeavartinen kenkä, joka on aina täysin vesitiivis.

  Tapio tehdään vain Suomen markkinoille, ja se on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Päälimateriaali on vettähylkivää, hengittävää 2,4 - 2,6 mm vahvaa öljyttyä nupukkinahkaa.

  Vedenpitävä 4-kerros Gore-Tex –laminaatti Cambrelle ® -kankaalla. Erityisen hyvin hankausta kestävä, hygroskooppinen, edesauttaa hien haihtumista ja hengittävyyttä, pehmustettu (estää hiertymiä ja rakkoja). Suojaa kemikaaleilta.

  Kumi-polyuretaaniyhdistelmäpohja Haix Safety 2000; öljyn ja bensan kestävä, karkea ja pitävä kuviointi, myös märässä ja kylmässä. PU-vaimennusosa: Haix-MSL® (Micro-Soft-Light-System). Ei mustaa. Erittäin hyvät eristysominaisuudet kuumaa ja kylmää vastaan. Pohja on erittäin kiertojäykkä, ja jäykistetty myös päkiän kohdalta, jolloin jalkine on erinomainen maasturi: tukee jalkaa kaikissa olosuhteissa, myös silloin, kun on kuormaa päällä. Hyvä rullavuus takaa erinomaisen käveltävyyden myös kovilla alustoilla, esim. kadulla.

  Anatomisesti muotoiltu, konepestävä pohjallinen, joka mee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Haix –ilmajärjestelmä, jossa Micro Dry –pehmuste varren yläosan sisäpuolella. Anatomisesti muotoiltu kieli. Ei yhtään ylimääräistä saumaa, erityisen kulutuskestävä rakenne. Kärjen kumisuojus. Erikoisvahvat nauhakiinnittimet

  Haix Tapio on vaellus- ja mestästysjalkineiden aatelia, testien kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.


   

  289.00 €319.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy