Toimitusehdot

Toimitukset 

Toimitamme tilauksesi postiennakko-pakettina lähimpään postin toimipaikkaan. Pääsääntöisesti toimitusaikamme on 1-10 arkipäivää tilauksesta. Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus. Huom! Ilma-aseiden ja jousiaseiden tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

Maksutavat

Tilaus maksetaan noudettaessa postista postiennakkona.

Hinnat

Sivuilla näkyvä hinta on voimassaoleva myyntihinta. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjaantuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tuotteen tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus lukuun ottamatta asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja tuotteita (kuluttajansuojalaki 16§). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta ( Huom. takuu on normaali). Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

Palautus tapahtuu vain matkahuollon kautta, Suomen Verkkokauppapalvelulle ohjattuna asiakaspalautuksena.

Verkkokaupan tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen posti@eraplus.fi
 

« Sulje ikkuna »