Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

TARJOUSTUOTTEET

Tässä ryhmässä löydät kaikki tarjoukset ja poistotuotteet. TÄÄLLÄ ON SELLAISIA TARJOUKSIA ETTEI OLE KYLLÄ MUILLA!!! HYÖDYNNÄ TARJOUKSET, KOSKA TARJOUS TUOTTEITA RAJOITETUSTI!!!

 • Akkuparisto Fenix 18650 2600 mAh Li-ion

  Akkuparisto Fenix 18650 2600 mAh Li-ion

  Uuden sukupolven 18650 3,6 V Li-ion akkukenno on markkinoiden suorituskykyisempiä ja turvallisimpia akkukennoja. Tässä suurikapasiteettisessa 2600 mAh akkukennossa on kolminkertainen ylikuumenemisen estävä suojausrakenne. Tämä tekee akusta erittäin turvallisen ja luotettavan käyttää. Akun suorituskykyä valvova korkealuokkainen PCB-suojauspiiri on myös suojattu molemmilta puolin iskuja vastaan. Akku säilyttää tehokkaasti varauksen vaikka sitä säilytettäisiin käyttämättömänä pitkiäkin aikoja

  18.90 €22.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Avery Power Hunter -peltopiilo

  Avery Power Hunter -peltopiilo

  Avery Power Hunter -peltopiilo,

   

  • Päällinen 600D polyesteria
  • Pohja 900D PVC-pinnoitettua polyesteria
  • Alumiinirunko
  • Pehmustettu selkänoja
  • Kantoviilekkeet
  • Nopeasti koottava
  • Koko: Pituus 200 cm, leveys 71 cm, korkeus 55 cm
  • Paino: 5 kg
  • Väri: Avery KillerWeed

  249.00 €275.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Deerhunter Almati kalvopuku

  Deerhunter Almati kalvopuku

  Deerhunter Almati kalvopuku TESTIVOITTAJA PUKU !!

  Jos haluat omistaa parhaan kalvopuvun, jonka laatuun voit luottaa, niin vastaus on  Deerhunter Almati kalvopuku.

  Erälehden ylivoimainen  testivoittaja 1/2 2012. Mukana testissä oli mm. sasta, härkila, fintrees, beretta, jahtijakt...

  Deerhunter Almati puku on täysin vedenpitävä  kalvopuku , hengittävä ja myös JOUSTAVA. Takissa on irroitettava huppu, cordura vahvisteiset hihansuut, lahkeensuut ja polvet. Irroitettovat huomionauhat hihoissa ja paljon vedenpitäviä taskuja. Paketissa mukana polvipehmusteet.

  Veden- ja tuulenpitävä ,hegittävä kalvo : Deer-Tex Performance Shell.

  Konepestävä.

  Koot :XS-3XL

  Värit: Ruskea tai camo (realtree)

  Huippu laadukas puku kovaan käyttöön.

  Erä+ suosittelee !

  399.00 €479.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Elektroniset lämpöpohjalliset Nevercold Montana

  Elektroniset lämpöpohjalliset Nevercold Montana

  Montana - Huippu laadukkaat lämpöpohjalliset.

  NEVERCOLD Montana -lämpöpohjalliset pitävät jalat lämpiminä tehokkaasti ja mukavasti kylmimmälläkin säällä. Lämmityselementti on päkiän kohdalla, joten pohjalliset tuottavat miellyttävää lämpöä erityisesti varpaille mutta myös muualle jalkapohjiin.

  NEVERCOLD Montana -pohjallisissa on sisäänrakennetut tehokkaat litiumioniakut. Pohjallisen kokoa voi hienosäätää leikkaamalla, joten se sopii kaikenkokoisiin ja -muotoisiin kenkiin.

  Elektronisissa NEVERCOLD Montana -lämpöpohjallisissa on kolmiportainen lämpötilan säätö. Lämpötilaa säädetään pohjallisten mukana tulevalla kaukosäätimellä. Lämmityksen voi myös kytkeä kokonaan pois silloin, kun sille ei ole tarvetta.

  119.00 €149.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Erä Inkkarikanootti 466

  Erä Inkkarikanootti 466

  Kanootti sopii todella hyvin aloitteleville vesimatkaajille ja kokeneille melojille. Kanootti on varustettu vesitiiviillä säilytysboxilla ja erittäin mukavilla punotuilla istuimilla jotka on irroitettavissa. Poiketen toisista kanooteista, on Inkkarikanootti varustettu kantamista varten kestävillä muovikahvoilla. Lisäksi kanootin päissä on vahvat lenkit, joiden avulla on mahdollista kiinnittää kanootti rantaan, laituriin tai toiseen kanoottiin. Istuinten painopiste on saatu sopivan alas ja leveys on juuri optimaalinen varmistaen markkinoiden vakaimman menon. Erä+:n väki Suosittelee!!!

   Pituus  4660 mm 
   Leveys  850 mm
   Kyljen korkeus  350 mm                   
   Paino  31-33 kg 
   Kantavuus noin  300 kg
   Takuu  2 vuotta

   

  799.00 €899.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HP15 otsavalo

  Fenix HP15 otsavalo

  HP15 otsavalaisin nostaa kyllä AA-paristoilla toimivien otsalamppujen tehon ja ominaisuudet täysin omaan luokkaansa. HP15 tarjoaa huikean 500 lumemin valovirran jota on aikaisemmin pidetty lähes mahdottomana saavuttaa AA-kokoluokan valaisimissa. Huippuluokan uudella optiikalla varustettu HP15 valaisee laajasti ja koko kantomatkan aina 178 metriin saakka. Valaisimen suunnittelussa on painotettu sen äärimmäisen helppoa ja nopeaa käytettävyyttä, tuloksena syntyi vain yksi käyttökytkin jolla ohjaat kaikkia toimintoja. Paristokotelo voidaan irroittaa kätevästi otsapannasta. Jatkokaapelin avulla paristokotelo saadaan sijoitettua helposti reppuun tai takin sisään esim. suojaan kylmältä joka parantaa huomattavasti paristojen kestoa.

  HP15 ostavalaisimessa on viisi eri valotehoa joilla kaikilla saavutetaan pitkät käyttöajat max. 160 h. Valaisin on kevyt. Kääntyvän 60-asteisen valaisinosan ansiosta valaisin on helppo säätää haluttuun kulmaan. Valaisimen runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja sen johdon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. HP15 Premium soveltuu hyvin vaativaan retkeilyyn, ulkoiluun, juoksuun, suunnistukseen jne.. kaikkeen missä tarvitaan kevyttä ja tehokasta otsavalaisinta.

   

  75.00 €79.50 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix TK51 U2 taskulamppu

  Fenix TK51 U2 taskulamppu

  Nyt se tuli!!! Huippu-uutuus Fenixltä! TK51 on ensimmäinen käsivalaisin jossa on täysin itsenäisesti ohjattavat lähi- ja kaukovaloalueet. Tämä teknologia mahdollistaa ensimmäistä kertaa optimaalisten valokuvioiden tuottamisen niin lähelle kuin kauaksi erikseen tai samanaikaisesti. Käyttäjän valittavissa on peräti 16 erilaista valokuvioyhdistelmää. Valaisimen lähivaloalue on optimoitu laajojen lähialueiden valaisuun kun taas tehokkaalla kohdevalolla saavutetaan HUIKEA 425 metrin valokeila. Lamppu tuottaa MAHTAVAN 1800 lumenin maksimivalovirran molempien valokeilojen ollessa samanaikaisesti kytkettynä.

  TK51 valaisin toimii 3kpl 18650 Li-ion akkuparistoa, mutta sen mukautuvan virranhallintajärjestelmän ansiosta sitä voidaan käyttää hätätilantessa myös yhdellä tai kahdella 18650 akkuparistolla. Käyttö on mahdollista myös tavallisilla CR123A paristoilla. TK51 on sen monipuolisuutensa ja mukautuvien valokuvioidensa ansiosta erinomainen vaihtoehto etsintä- ja pelastustehtäviin, retkeily- ja eräkäyttöön tai vaativaan työkäyttöön.

  159.00 €165.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fleece-pipo avery

  Fleece-pipo avery

  Lämmin fleece-pipo talven ja myöhäissyksyn jahteihin.

  Väri:  Buck Brush -metsäkuvio

  Yksi koko.

  13.00 €15.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Gamo Whisper-x Vampir

  Gamo Whisper-x Vampir

  Tässä se testivoittaja on!!! Gamon "paras" kivääripaketti. Pistoolikahvan ja loistavan muotoilun ansiosta ase käy hyvin käteen. Tarkan kiväärin kruunaa 3-9X40 Vampir sarjan kiikari, jossa on lisänä vielä lamppu ja laser valo jota ohjataan etutukin kytkimestä.

  299.00 €339.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Garmin Alpha 100 T5

  Garmin Alpha 100 T5

  Huom. laitteita rajoitettu erä.

  (Hinta sisältää koko suomen maastokartan valmiiksi ladattuna.)

  Garminin huippu uutuus koiratutka isommalla kosketus näytöllä ja uudella pannalla.

   

  729.00 €889.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Garmin Virb Elite Action Camera

  Garmin Virb Elite Action Camera

  1080p:n True HD Action-kamera, jota täydentävät Wi-Fi ja GPS

  379.00 €419.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Gyttorp skeet/trap

  Gyttorp skeet/trap

  49,90€/250kpl

  Patruunat saapuvat 1.4.2015 !!!

  49.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Gyttorp termospullo 0,5l

  Gyttorp termospullo 0,5l

  Gyttorpin tekemä laadukas terästermospullo joka on tehty Gyttorp patruunan muotoon. Loistava lahjaidea!

  28.00 €35.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Haix Tapio

  Haix Tapio

  Haix Tapio, nyt huippu hintaan!!

  huippu laadukas vaellus jalkine, joka on suunniteltu Suomalaiseen jalkaan ja Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ainoa korkeavartinen kenkä, joka on aina täysin vesitiivis.

  Tapio tehdään vain Suomen markkinoille, ja se on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Päälimateriaali on vettähylkivää, hengittävää 2,4 - 2,6 mm vahvaa öljyttyä nupukkinahkaa.

  Vedenpitävä 4-kerros Gore-Tex –laminaatti Cambrelle ® -kankaalla. Erityisen hyvin hankausta kestävä, hygroskooppinen, edesauttaa hien haihtumista ja hengittävyyttä, pehmustettu (estää hiertymiä ja rakkoja). Suojaa kemikaaleilta.

  Kumi-polyuretaaniyhdistelmäpohja Haix Safety 2000; öljyn ja bensan kestävä, karkea ja pitävä kuviointi, myös märässä ja kylmässä. PU-vaimennusosa: Haix-MSL® (Micro-Soft-Light-System). Ei mustaa. Erittäin hyvät eristysominaisuudet kuumaa ja kylmää vastaan. Pohja on erittäin kiertojäykkä, ja jäykistetty myös päkiän kohdalta, jolloin jalkine on erinomainen maasturi: tukee jalkaa kaikissa olosuhteissa, myös silloin, kun on kuormaa päällä. Hyvä rullavuus takaa erinomaisen käveltävyyden myös kovilla alustoilla, esim. kadulla.

  Anatomisesti muotoiltu, konepestävä pohjallinen, joka mee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Haix –ilmajärjestelmä, jossa Micro Dry –pehmuste varren yläosan sisäpuolella. Anatomisesti muotoiltu kieli. Ei yhtään ylimääräistä saumaa, erityisen kulutuskestävä rakenne. Kärjen kumisuojus. Erikoisvahvat nauhakiinnittimet

  Haix Tapio on vaellus- ja mestästysjalkineiden aatelia, testien kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.


   

  289.00 €319.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Hirvipipo camo fleece

  Hirvipipo camo fleece

  uuden lain täyttämä metsästyspipo joka on miellyttävää fleeceä.

  one size ( yhden koon)

  13.00 €15.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy