Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

TARJOUSTUOTTEET » Muckboot Arctic Sport lämpösaapas

Muckboot Arctic Sport lämpösaapas

Muckboot Arctic Sport lämpösaapas

Tuotekoodi: muckboot arctic sport

Huippu uutuus Muckbootilta! Arctic sport ei jätä kenenkään jalkoja kylmäksi! Pakkaskesto jopa -47 astetta. Kestää muun muassa öljyä ja lannoitteita. Vanhempi malli tay sport valittiin Suomessa vuoden saappaaksi ja oli erä lehden testivoittaja suuressa kenkä/saapas testissä 1&2 2010!

99.00 €159.00 €(Sis. Alv. 24%)

Muck Boots –saappaiden ainutlaatuiset ominaisuudet on koettava itse. Takaamme, että olet tyytyväinen käveltyäsi päivän Muck Boots –saappaissa.

Lämpösaappaiden varrenpinta on neopreenia, jonka ansiosta saappaat ovat täysin vedenpitävät, mutta joka myös antaa jalkojen hengittää. Niinpä jalat pysyvät kuivina niin syksyn sateissa kuin pakkasellakin. Paitsi että saappaat ovat keveät ja mukavat, on ne helppo riisua ja pukea. Ainoat saappaat jotka vettä täynnäkin ovat lämpimät!!!!!!

Kengissä on vahvistetut varvasosa ja kantakuppi ja ne kestävät muun muassa ammoniakkia, öljyä ja lannoitteita. Varressa lisäeristys on rakennettu lämpökuidulla joka sitoo itseensä lämpöä ja samaan aikaan toimii hengittävänä rakenteena. Tuplaeristetty iskua vaimentava kumipohja, jossa on huikea pito.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

 • Neverfind lumipuku

  Neverfind lumipuku

  • kevyt lumipuku päällimmäiseksi kerrokseksi
  • koot L, XL, XXL, XXXL
  • väri Nordic Snow -camokuvio

  59.00 €79.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy