Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

TARJOUSTUOTTEET » Haix Tapio

Haix Tapio

Haix Tapio

Tuotekoodi: haixtapio

Haix Tapio, nyt huippu hintaan!!

huippu laadukas vaellus jalkine, joka on suunniteltu Suomalaiseen jalkaan ja Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ainoa korkeavartinen kenkä, joka on aina täysin vesitiivis.

Tapio tehdään vain Suomen markkinoille, ja se on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Päälimateriaali on vettähylkivää, hengittävää 2,4 - 2,6 mm vahvaa öljyttyä nupukkinahkaa.

Vedenpitävä 4-kerros Gore-Tex –laminaatti Cambrelle ® -kankaalla. Erityisen hyvin hankausta kestävä, hygroskooppinen, edesauttaa hien haihtumista ja hengittävyyttä, pehmustettu (estää hiertymiä ja rakkoja). Suojaa kemikaaleilta.

Kumi-polyuretaaniyhdistelmäpohja Haix Safety 2000; öljyn ja bensan kestävä, karkea ja pitävä kuviointi, myös märässä ja kylmässä. PU-vaimennusosa: Haix-MSL® (Micro-Soft-Light-System). Ei mustaa. Erittäin hyvät eristysominaisuudet kuumaa ja kylmää vastaan. Pohja on erittäin kiertojäykkä, ja jäykistetty myös päkiän kohdalta, jolloin jalkine on erinomainen maasturi: tukee jalkaa kaikissa olosuhteissa, myös silloin, kun on kuormaa päällä. Hyvä rullavuus takaa erinomaisen käveltävyyden myös kovilla alustoilla, esim. kadulla.

Anatomisesti muotoiltu, konepestävä pohjallinen, joka mee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Haix –ilmajärjestelmä, jossa Micro Dry –pehmuste varren yläosan sisäpuolella. Anatomisesti muotoiltu kieli. Ei yhtään ylimääräistä saumaa, erityisen kulutuskestävä rakenne. Kärjen kumisuojus. Erikoisvahvat nauhakiinnittimet

Haix Tapio on vaellus- ja mestästysjalkineiden aatelia, testien kestomenestyjä, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.


 

289.00 €319.00 €(Sis. Alv. 24%)

vaelluskenkä

 

NettiTieto Oy