Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

TARJOUSTUOTTEET » Garmin Virb Elite Action Camera

Garmin Virb Elite Action Camera

Garmin Virb Elite Action Camera

Tuotekoodi: Virbelite

1080p:n True HD Action-kamera, jota täydentävät Wi-Fi ja GPS

379.00 €419.00 €(Sis. Alv. 24%)

Garmin VIRB on 1080p:n True HD vesitiivis Action-kamera GPS:llä ja kiihtyvyysanturilla, jossa yhdistyvät tinkimätön kestävyys, parannettu HD-videokuvaus ja helppokäyttöiset ominaisuudet

Garmin VIRB Elite on 1080p:n True HD Action-kamera, jossa yhdistyvät edistynyt HD-videokuvaus, Wi-Fi-ominaisuus ja edistyneet GPS-toiminnot, kuten esimääritetyt kuvausprofiilit. Esimerkiksi hiihtoprofiili kuvaa automaattisesti laskun aikana, mutta pysähtyy, kun pääset mäen alle. VIRB Elite sisältää 1,4 tuuman Chroma-värinäytön, joka pysyy käytössä, kun kamera on käynnissä, mutta tarvitsee erittäin vähän virtaa. Näytössä voit helposti järjestää kuvaustilanteita, esikatsella ja toistaa videokuvaa sekä muuttaa valikkoasetuksia irrottamatta kameraa telineestään. Ladattavan litiumioniakun virta riittää jopa yli 3 tunnin tallennukseen 1080p-laadulla. Videonparannusominaisuudet, kuten digitaalinen kuvanvakain ja linssin vääristymän korjaus, takaavat, että materiaali näyttää hyvältä jo ennen muokkausta.

1080p:n True HD Action-kamera, jota täydentävät Wi-Fi ja GPS

  • 1080p:n HD-videokuvaus ja 16 megapikselin CMOS-kenno
  • Chroma-näyttö: värillinen, tarkka, helppo määritys, toisto ja säädöt
  • Erittäin herkkä GPS, kiihtyvyysmittari ja barometrinen korkeusmittari
  • Wi-Fi-yhteys: käytä iPhonen® ja Android™-laitteiden maksuttomien mobiilisovellusten kanssa
  • Ladattava 200 mAh:n litiumioniakku, tallenna jopa yli 3 tuntia 1080p-laadulla

True HD -kuvaus

Garmin VIRB Elite tallentaa 1080p:n True HD -videokuvaa, joten voit kokea kaikki seikkailusi hetket uudelleen täydellisen yksityiskohtaisina ja vääristymättöminä. Tarkkuutta ja kuvausnopeutta voi säätää 1080p-laadusta ja 30 kuvasta sekunnissa jopa 120 kuvaan sekunnissa, jos haluat tavallistakin terävämpää hidastusta. Kuva käsitellään 16 megapikselin CMOS-anturin kautta, joten saat parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja hyvin hallittavan tiedostokoon muokkausta ja jakamista varten. Useita HD-videotiloja: 1080p & 30 kuvaa/s, 960p & 30/48 kuvaa/s, 720p & 30/60 kuvaa/s, 848x480 & 120 kuvaa/s.

1.4 Chroma Display1,4 tuuman Chroma-näyttö

Miksi survoisit painiketta toivoen, että saat haluamasi kuvan, kun voit järjestää kuvaustilanteen sekä esikatsella ja toistaa videota laitteen omassa Chroma-värinäytössä? VIRB-laitteen 1,4-tuumaisen näytön kautta voit myös käyttää valikkoasetuksia. Tarkista kuva, ennen kuin loikkaat, valitse hidastus tai vaihda video- ja stillkuvauksen välillä. Näet kaiken näytöstä, joka on aina käytössä (mutta tarvitsee minimaalisesti virtaa).

Pitkä akunkesto

Garmin VIRB Elite sisältää luokkansa johtavan 2000 mAh:n litiumioniakun, jonka virran on testattu riittävän jopa 3 tunnin tallennukseen 1080p-laadulla. Todennäköisesti väsyt siis itse ennen akkua. Monipuolisten latausvaihtoehtojen ansiosta (myydään erikseen) virtaa riittää aina. Jatka kuvausaikaa ottamalla vaihtoakku (myydään erikseen) mukaan koko päivän kestäville seikkailuille.

Yhdistä älypuhelimeen langattomasti

Garmin VIRB Elite sisältää Wi-Fi-ominaisuuden, jolla voit muodostaa langattoman yhteyden älypuhelimeen tai tietokoneeseen. Wi-Fi mahdollistaa kuvien esikatselun. Voit hallita toistoa ja muuttaa kameran asetuksia. Lisäksi voit kuvata ja pysäyttää kameran ja ottaa etäyhteyden kautta stillkuvia myös videokuvauksen aikana.

Kuvaa laskua, älä hiihtohissiä

VIRB Elite sisältää erittäin herkän GPS-ominaisuuden tietojen taggausta varten ja GPS-perustaisia älykkäitä kuvausprofiileja, kuten hiihtotilan, jossa kamera kuvaa automaattisesti laskut ja lopettaa kuvauksen, kun haet kaakaota tai odottelet hissijonossa.

Tunnistimia, tunnistimia ja lisää tunnistimia

VIRB Elite -kameran langaton ANT+™-yhteys toimii myös Garminin ulkoisten tunnistinten kanssa. Pariliittämällä kameran langattoman tempe-lämpötilatunnistimen, nopeus-/poljinnopeustunnistimen ja Premium-sykemittarin kanssa voit sisällyttää videoihin paljastavia tunnistintietoja esimerkiksi siitä, miten sydämesi hakkasi viime pyöräkilpailussa tai katsellessasi alas Grand Canyoniin. Elite-kamerassa on myös sisäinen kiihtyvyysmittari ja korkeusmittari tietojen leimausta varten sekä mukautettavia kuvausprofiileja.

Sleek and Easy to UseTyylikäs ja helppokäyttöinen

VIRB Elite on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Kameran kyljessä on suurikokoinen liukusäädin, jolla kuvaus alkaa välittömästi. Kytkimen liuku- ja napsautusominaisuuksista tiedät heti, että kuvaus on meneillään, vaikka käyttäisit käsineitä. VIRB-kamera on sekä tyylikäs että kestävä, ja pienen kokonsa vuoksi se on helppo ottaa mukaan aktiiviteetteihin. Voit siis vaikkapa hiihtää, lasketella köysiradalla tai rattikelkkailla ja olla varma siitä, että kuvaus onnistuu (kuten seikkailusikin).

VIRB-etähallinta

VIRB Elite käyttää langatonta ANT+™-yhteyttä, jonka kautta voit käyttää etähallintaan yhteensopivaa Garmin-tuotetta, kuten fenix-, Oregon- tai Edge-laitetta. VIRB Elite -laitteessa on käytettävissä myös Wi-Fi-yhteys, joten voit aloittaa ja lopettaa kuvauksen tai ottaa stillkuvia langattomasti älypuhelimen tai yhteensopivan Garmin-laitteen avulla. Nyt saat täydellisen kuvan irrottamatta käsiäsi ohjaustangosta tai kameraa telineestä.

Digital Image Stabilization and MoreDigitaalinen kuvanvakautus ja paljon muuta

Kun digitaalinen kuvanvakautus on käytössä, VIRB Elite vakauttaa kuvaa kuoppaisilla teillä ja muissa seikkailuissa, jotta voit jakaa vakaata videokuvaa kavereidesi kanssa. Linssin vääristymän korjaus parantaa videokuvan laatua jo ennen muokkausta.

 

HD-valokuvat

High Definition Photography

VIRB Elite on myös tehokas digitaalikamera. 16 megapikselin kuvauksen, LDC-ominaisuuden sekä WideVü-linssin (laajakuva/keskikoko/kapea) ansiosta valokuvat ovat aina teräviä, selkeitä ja vääristymättömiä. Ota yksittäisiä kuvia 16, 12 tai 8 megapikselin laadulla (kameran painike tai etähallinta) tai valitse purske (6/s) tai viive (0,5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 sekuntia). Kuvat käsitellään 16 megapikselin CMOS-kennon läpi kuvanlaadun ja hallittavien tiedostokokojen takaamiseksi.

Kuvaa videota ja valokuvia samanaikaisesti

Älä katkaise videokuvausta hetkeksikään valokuvan ottamiseksi. VIRB Elite -laitteella voit valokuvata videokuvauksen aikana painiketta joko etähallintaan käyttämässäsi yhteensopivassa Garmin-laitteessa tai itse kamerassa.


Editoi helposti

VIRB Edit on ohjelmisto videoeditointiin, jonka voit ladata ilmaiseksi tietokoneellesi. Ota kaikki hyöty irti VIRB Elite laitteen sisäisistä ja yhteensopivista ulkoisista antureista. Lisää vaikka nopeus ja syke tiedot moottoripyöräily videoosi tai lisää kiihtyvyys ja korkeus tiedot laskuvarjohyppyysi. Kun olet editoinut videosi valmiiksi, voit jakaa sen helposti lempisivustollesi kaikkien kavereidesi katsottavaksi.

NettiTieto Oy