Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

TÄHTÄIMET » Valokuitutähtäimet » Haulikkotähtäimet » HiViz Magni-Hunter (MGH2007)

HiViz Magni-Hunter (MGH2007)

 HiViz Magni-Hunter (MGH2007)

Tuotekoodi: Haulikkotähtäin MGH2007

Magneettikiinnitteinen valokuituetutähtäin, jossa 4 vaihdettavaa valokuitua. Sopii erityisesti ampujille, joilla ns. väärä silmä hallitsee (cross-eye dominance). 2 mallia kiskonleveyksille 5.8 mm - 11.1 mm.

42.00 €(Sis. Alv. 24%)

Magneettikiinnitteinen valokuituetutähtäin, jossa 2 vihreää ja 2 punaista vaihdettavaa valokuitua. Tähtäimessä on myös valoa vahvistava optinen linssi.

Valopiste näkyy ainoastaan silloin, kun silmä on tarkalleen tähtäinlinjalla. Tämän takia tähtäin sopii erityisesti sellaisille oikeakätisille ampujille, joilla vasen silmä hallitsee, ja sellaisille vasenkätisille ampujille, joilla oikea silmä hallitsee.

2 mallia eri kiskonleveyksille: Magni-Hunter I kiskonleveyksille 5.8 mm - 8.3 mm, ja Magni-Hunter II kiskonleveyksille 9.0 mm - 11.1 mm.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

 • Baikal vaihtosupistaja (cal. 12)

  Baikal vaihtosupistaja (cal. 12)

  Huippu laadukas vaihtosupistaja jolla saat Baikalin tekemään jäätävää kuviota ja loistavaa peittoa! Supistaja tulee piipusta yli jolloin supistusmatka pitenee ja näin ollen myös upotus paranee!

  mm Beretan ja Benellin show ampujat käyttää näitä supistajia, joten käytä sinäkin jos haluat osua riistaan, kiekkoon tai maalitauluun niin ettei paikkalaukauksia tarvita.

  Carlson\'s Sporting Clays -vaihtosupistajat Baikal-haulikoihin.

  59.00 €64.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Kuulevat korvatulpat

  Kuulevat korvatulpat

  Kuulevat korvatulpat vaimentavat tehokkaasti laukausäänet, mutta eivät puheääntä. Nämä tehokkaat uutuustuotteet suojaavat kuulosi vaivattomasti niin radalla kuin metsälläkin.

  18.00 €20.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy