Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

TÄHTÄIMET » Kiikaritähtäimet » Nikon

Tästä valikosta löydät huippu laadukkalla optiikalla ja kestävällä rakenteella olevat Nikon Kiikaritähtäimet.

Nikon tunnetaan tarkkuusoptiikan edelläkävijänä kaikkialla maailmassa. Yhtiön ensimmäiset kiikarit valmistettiin vuonna 1917. Siitä lähtien Nikon on kehittänyt optisen ja tarkkuustekniikan tietotaitoa sukupolvien ajan omistautumalla laatuun ja innovointiin. Tuotteita testataan jatkuvasti kaikkein vaativimmissa olosuhteissa ja jopa avaruudessa. Valokuvaajat eri puolella maailmaa käyttävät Nikon kameroita ja NIKKOR-objektiiveja taltioimaan tilanteita, joita kukaan ei voisi muuten kokea. Nikon optiikkaa käytetään myös puolijohdetekniikan laitteissa, joilla tuotetaan maailman tarkimpia mittavälineitä. Nikonille selkeä näkymä on toinen luonne, joka on vain vahvistunut vuosikymmenten jatkuvan sovellustyön saatossa. Nikon Sport Optics (TÄHTÄINKIIKARIT, ETÄISYYSMITTARIT JA KATSELUKIIKARIT) ei pyri ainoastaan täyttämään toiveitasi vaan ylittämään ne.

 • Nikon Prostaff 2-7x32

  Nikon Prostaff 2-7x32

  TUTTUA HUIPPU OPTIIKKAA NIKONILTA!

  LAATUA EDULLISESTI HIRVIASEEN PÄÄLLE!

  Kestävä, kirkas ja tarkka kiikaritähtäin, jossa on 32 mm:n objektiivilinssi, monipuolinen 2–7-kertainen suurennusalue ja Duplex-ristikko. Nikonin monikerrospinnoitteen ansiosta valonläpäisyominaisuudet ja väritasapaino ovat erinomaiset koko suurennusalueella, myös vähäisessä valossa. Säädöt tehdään ¼ kulmaminuutin välein käyttämällä tarkasti kalibroitua, kuuluvan napsahduksen aiheuttavaa säädintä – ja laukaukset osuvat kohteeseen. Pienikokoisen ja kestävän runkonsa ansiosta tähtäin on ihanteellinen käytettäväksi monissa eri kivääreissä ja haulikoissa.

  179.00 €199.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Nikon prostaff 3-9x40

  Nikon prostaff 3-9x40

  TUOTE TILAPÄISESTI LOPPU !!

  TUTTUA HUIPPU OPTIIKAN LAATUA NIKONILTA.

  LAADUKAS YLEISKIIKARI JOKAISEEN JAHTIIN TAI RADALLE!

  Kestävä, kirkas ja tarkka kiikaritähtäin, jossa on 40 mm:n objektiivilinssi, monipuolinen 3–9-kertainen suurennusalue jaBDC tai Duplex-ristikko. Suuren objektiivilinssin ja Nikonin monikerrospinnoitteen ansiosta valonläpäisyominaisuudet ja väritasapaino ovat erinomaiset koko suurennusalueella. Säädöt tehdään ¼ kulmaminuutin välein käyttämällä tarkasti kalibroitua, kuuluvan napsahduksen aiheuttavaa säädintä – ja laukaukset osuvat kohteeseen. Yhdistettynä pienikokoiseen ja kestävään runkoon tähtäin on ihanteellinen moniin eri metsästystilanteisiin.

   

  219.00 €259.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Nikon Prostaff 3-9x50

  Nikon Prostaff 3-9x50

  TUOTE TILAPÄISESTI LOPPU !!

  TUTTUA HUIPPU LAADUKASTA OPTIIKKAA NIKONILTA.

  LAADUKAS JA VALOVOIMAINEN KIIKARI KYTTÄYSJAHTIIN!

  Kestävä, kirkas ja tarkka kiikaritähtäin, jossa on 50 mm:n objektiivilinssi, monipuolinen 3–9-kertainen suurennusalue ja BDC-tai Duplex-ristikko. Erittäin suuren objektiivilinssin ja Nikonin monikerrospinnoitteen ansiosta valonläpäisyominaisuudet ja väritasapaino ovat erinomaiset koko suurennusalueella, myös vähäisessä valossa. Säädöt tehdään ¼ kulmaminuutin välein käyttämällä tarkasti kalibroitua, kuuluvan napsahduksen aiheuttavaa säädintä – ja laukaukset osuvat kohteeseen. Yhdistettynä pienikokoiseen ja kestävään runkoon tähtäin on ihanteellinen moniin eri metsästystilanteisiin aamusta iltaan.

  269.00 €299.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Nikon Prostaff 4-12x40

  Nikon Prostaff 4-12x40

  HUIPPU LAADUKAS NIKONIN OPTIIKKA LINTUJAHTIIN!

  Monipuolinen kiikaritähtäin, jossa on 40 mm:n objektiivilinssi ja 4–12-kertainen suurennusalue sekä luodin putoaman huomioiva Nikonin ristikko. Suuri objektiivilinssi edistää tehokkaasti valonläpäisyä koko suurennusalueella. Säädöt tehdään ¼ kulmaminuutin välein käyttämällä tarkasti kalibroitua, kuuluvan napsahduksen aiheuttavaa säädintä – ja laukaukset osuvat kohteeseen. Luodin putoaman huomioiva Nikonin ristikko on varustettu selkeästi merkityillä ballistisilla ympyröillä, jotka helpottavat oikean tähtäyspisteen määrittämistä ammuttaessa kaukaisiin kohteisiin. Vesitiivis, huurtumaton ja kätevästi mukana kulkeva tähtäin sopii ihanteellisesti moniin metsästystilanteisiin.

  249.00 €269.00 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy