Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

ELEKTROONISET LAITTEET » Valaisimet

 • Akkuparisto Fenix 18650 2600 mAh Li-ion

  Akkuparisto Fenix 18650 2600 mAh Li-ion

  Uuden sukupolven 18650 3,6 V Li-ion akkukenno on markkinoiden suorituskykyisempiä ja turvallisimpia akkukennoja. Tässä suurikapasiteettisessa 2600 mAh akkukennossa on kolminkertainen ylikuumenemisen estävä suojausrakenne. Tämä tekee akusta erittäin turvallisen ja luotettavan käyttää. Akun suorituskykyä valvova korkealuokkainen PCB-suojauspiiri on myös suojattu molemmilta puolin iskuja vastaan. Akku säilyttää tehokkaasti varauksen vaikka sitä säilytettäisiin käyttämättömänä pitkiäkin aikoja

  18.90 €22.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Akkuparisto Fenix 18650 3400 mAh Li-ion

  Akkuparisto Fenix 18650 3400 mAh Li-ion

  UUTUUS Fenixin ARB-S2 18650 Li-ion akkukenno on eräs markkinoiden edistyksellisimmistä akkuparistoista. Akun 3400 mAh käyttökapasiteetti tuottaa jopa 40 % pidemmän käyttöajan verrattuna 2600 mAh akkukennoon.

  • Nimillisjännite: 3,6 V
  • Kapasiteetti: 3400 mAh
  • Paristonpäissä erityinen suojarakenne - parempi iskun kestävyys
  • Neljä valotehoa, punaled ja SOS
  • Latauslaitteeksi suosittelemme Fenix ARE-C1 tai ARE-C2 latauslaitetta
  • Koko: 18,5 x 68 mm
  • Paino: 49 g
  • Latausvirta: suositus 1A, max. 2A
  • Takuu: 12 kk
  • Pakkaus: 1 kpl blisteri

   

  23.90 €25.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • AR-etäkytkin aseeseen

  AR-etäkytkin aseeseen

  Fenix AR-etäkytkin on suunniteltu taktisille Fenix TK- ja TA-sarjan valaisimille. Kytkinmodulissa on neljä sisäistä sensoria joiden ansiosta valaisin saadaan kytkettyä päälle hyvin kevyellä kytkinmodulin painalluksella. Vastaavasti otteen irroitus etäkytkinmodulista sammuttaa valaisimen. Erinomainen taktiseen/jäljestys käyttöön!

  20.90 €25.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix ALG-01 valaisinpidike

  Fenix ALG-01 valaisinpidike

  Uusi ALG-01 asekiinnike on tarkoitettu LD-, PD-, ja TK-sarjan valaisinten kiinnittämiseksi esimerkiksi urheilu-, tai viranomaiskäytön aseeseen. Vankkarakenteinen ja innovatiivinen valaisimen kiristysmekanismi pitää valaisimen luotettavasti paikallaan. Vankkarakenteisen kiinnikkeen materiaali on laadukasta alumiinia.

  20.90 €25.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix E15 Premium XP-E

  Fenix E15 Premium XP-E

  E15 XP-E on valintasi kun tarvitset erittäin pientä mutta huipputehokasta valaisinta. Pienen kokonsa ansiota erittäin mukava kantaa mukana. Lisäksi CR123A paristo mahdollistaa valaisimen käytön kylmissäkin olosuhteissa. Edistyksellinen jatkuvan valovoiman tuottama teknologia ja IPX8 vesitiiviys tekevät tästä valaisimesta ihanteellisen esim. hätäkäyttövaloksi esim. autoon, avaimenperään tai jokapäiväiseen käyttöön. Tasainen ja laaja valokeila.

   
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1      
  Maksimi valoteho Maksimi käyttöaika Valon kantomatka      
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1
  Keskipisteen
  kirkkaus
  Iskun- kestävyys Vesitiiviys

  35.00 €39.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HL21 Premium R2

  Fenix HL21 Premium R2

  HL21 Premium R2 on pienikokoinen ja kevyt ostavalasin. Viimeisin LED-teknologia tuottaa kirkkaan jopa 97 lumenin ja huikean 93 metrin kantomatkan (ANSI NEMA/FL1). Uusi, entistä käyttömukavamman nauhaston ansiosta HL21 on mukava pitää päässä pitkiäkin aikoja. HL21 integroitu rakenne on täysin vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti.

  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1      
  Maksimi valoteho Maksimi käyttöaika Valon kantomatka      
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1
  Keskipisteen
  kirkkaus
  Iskun- kestävyys Vesitiiviys

  34.00 €39.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HL30 Premium R5 (UUTUUS)

  Fenix HL30 Premium R5 (UUTUUS)

  Uudella TIR-optiikalla varustettu otsavalaisin joka tuottaa erittäin miellyttävän leveälle tasaisesti valaisevan valokuvion. HL30 on yksi markkinoiden tehokkaimmista kahdella 1,5 V paristolla toimiva otsavalaisin joka tuottaa huikean 200 lumenin maksimivalotehon ja jopa 140 tunnin pariston käyttöajan (säästötila). Valaisimessa on lisäksi 4 mm Nichia punaled joka auttaa säilyttämään pimeässä käytettynä käyttäjän pimeänäkökyvyn. Integroidun rakenteensa ansiosta valaisin on kevyt ja kompakti. Erinomainen juoksuun, lenkkeilyyn, kävelyyn, retkelle tai työkäyttöön. Neljä valotehoa, punaled ja SOS-toiminto lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta pimeässä.

  Tekniset tiedot (ANSI NEMA/FL1)
  ANSI NEMA FL1    ANSI NEMA FL1

   ANSI NEMA FL1

       
  Maksimi valoteho         Maksimi  käyttöaika                      Valon kantomatka    
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1

  keskipisteen           iskun-                     vesitiiveys

  kirkkaus                 kestävyys          

  49.00 €49.95 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HL50 Premium T6

  Fenix HL50 Premium T6

  Fenix HL50 Premium otsalampun suorituskyky on vertaansa vailla. Täysi vesitiiviys (IPX-8), superkestävä täysmetallirakenne (ei haurastuvia/väsyviä kumi yms. kiinnikkeitä), erittäin kirkas ja suorituskykyinen max. 365 lumenin neutraalivalkoinen LED (pidempi ja tarkempi valokeila) ja mahdollisuus käyttää useita virtalähteitä (CR123A tai normaalia AA-paristo) ovat ominaisuuksia jotka todella erottavat HL50 otsalampun muista. HL50 ei ole pelkästään kätevä ja kestävä otsalamppu vaan voit muuntaa sen helposti tehokkaaksi käsi- tai avainvaloksi tarpeen vaatiessa. Käsivalaisimena HL50 on helppo kiinnittää vaikka varusteliiviin, repun olkahihnaan yms..

  HL50 otsalampussa on neljä tehotilaa ja pitkä jopa 150 tunnin käyttöaika (pienin tehotila). Valaisin käyttää tehokasta Cree XM-L2 (T6) luokan neutraalivalkoista LED-emitteriä joka tarjoaa paremman valonläpäisykyvyn etenkin vaikeissa sääolosuhteissa (esim. sade, usva, sumu), yksityiskohtaisemman kohteiden tunnistamisen sekä kyvyn säilyttää kohteen ja ympäristön värisävyt muuttumattomina. Valaisin toimii yhdellä pakkasenkestävällä (- 40 C°) CR123A paristolla tai vaihtoehtoisesti yhdellä AA-kokoluokan paristolla. HL50 on lisäksi täysin vesitiivis 2 metriin saakka (IPX-8).

  HL50 yllättää käyttäjänsä ultrakompaktilla koollaan,  huikealla suorituskyvyllään ja monipuolisuudeltaan. Soveltuu erinomaisesti juoksuun, retkelle, geokätköilyyn yms.

  49.00 €59.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HP01 Premium

  Fenix HP01 Premium

  Tehokas Fenix HP01 on kehitetty etenkin reipasvauhtiseen juoksuun ja hiihtoon. Se tarjoaa perätä 210 lumenin valotehon ja hieman yli 100 metrin kantomatkan.

  HP01 hyödyntää Fenixin uusinta jatkuvan valovirran tuottavaa ohjausta jonka ansiosta valaisin on eräs markkinoiden suorituskykyisimmistä ja tasaisimmista valovirtaa tuottavista otsavalaisimista luokassaan. Tämä otsavalaisin kykenee säilyttämään erittäin tasaisen kirkkauden valitulla valoteholla ilman valon himmenemistä paristojen ehtyessä. HP01 tuottaa tasaisen jopa 210 lumenin valovirran joka valaisee tasaisesti läheltä aina kantomatkansa loppuun saakka max. 102 m.

  Tasapainoisen ja kevyen painonsa ansiosta valaisin toimii erinomaisesti vauhdikkaissa ulkoilulajeissa kuten juoksu, hiihto, melonta, lenkkeily. Valaisimen valokuvio on erittäin kantava mutta antaa samalla myös hyvin valoa jalkojen eteen lähialueelle, mikä on erityisen tärkeää erityisesti maasto- ja metsäpoluilla. Valaisinosan 60-asteen säätökulma mahdollistaa valaisimen kohdistamisen optimaaliseen valaisukulmaan. Yksinkertaistetun käyttöliittymänsä ansiosta valaisimen käyttö on nopeaa ja helppoa myös käsineet kädessä.

  Valaisin toimii kahdella AA-sormiparistolla. Paristojen vaihto on nopeaa ja helppoa patentoidun pika-aukaistavan paristokoten ansiosta. Paristot voidaan vaihtaa jopa ilman valaisimen poistamista päästä.

  55.00 €65.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HP11 Premium R5

  Fenix HP11 Premium R5

  HUIPPU-UUTUUS Fenixiltä! HP11 häikäisee valotehollaan! jopa 277 lumenin valoteho yhdistettynä laajaan heijastinkartioon antaa tasaisen valon koko kantomatkalla. Integroidun rakenteensa ansiosta HP11 painojakauma on ihanteellinen. Valaisin on erittäin pieni ja kevyt - paino vain 180 g! Uusi, entistä pehmeämpi ja imukykyisempi nauhasto on mukava käyttää. Voidaan käyttää päähineen tai kypärän kanssa. Helppo ja kestävä Dual-kytkinrakenne.

  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1      
  Maksimi valoteho Maksimi käyttöaika Valon kantomatka      
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1
  Keskipisteen
  kirkkaus
  Iskun- kestävyys Vesitiiviys

  64.90 €69.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HP15 otsavalo

  Fenix HP15 otsavalo

  HP15 otsavalaisin nostaa kyllä AA-paristoilla toimivien otsalamppujen tehon ja ominaisuudet täysin omaan luokkaansa. HP15 tarjoaa huikean 500 lumemin valovirran jota on aikaisemmin pidetty lähes mahdottomana saavuttaa AA-kokoluokan valaisimissa. Huippuluokan uudella optiikalla varustettu HP15 valaisee laajasti ja koko kantomatkan aina 178 metriin saakka. Valaisimen suunnittelussa on painotettu sen äärimmäisen helppoa ja nopeaa käytettävyyttä, tuloksena syntyi vain yksi käyttökytkin jolla ohjaat kaikkia toimintoja. Paristokotelo voidaan irroittaa kätevästi otsapannasta. Jatkokaapelin avulla paristokotelo saadaan sijoitettua helposti reppuun tai takin sisään esim. suojaan kylmältä joka parantaa huomattavasti paristojen kestoa.

  HP15 ostavalaisimessa on viisi eri valotehoa joilla kaikilla saavutetaan pitkät käyttöajat max. 160 h. Valaisin on kevyt. Kääntyvän 60-asteisen valaisinosan ansiosta valaisin on helppo säätää haluttuun kulmaan. Valaisimen runko on valmistettu kestävästä alumiinista ja sen johdon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. HP15 Premium soveltuu hyvin vaativaan retkeilyyn, ulkoiluun, juoksuun, suunnistukseen jne.. kaikkeen missä tarvitaan kevyttä ja tehokasta otsavalaisinta.

   

  75.00 €79.50 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix HP40 Premium XP-E + Eneloop Pro laturi/akut

  Fenix HP40 Premium XP-E + Eneloop Pro laturi/akut

  Fenix HP40 otsalamppupaketissa on kaikki mitä tarvitset metsästykseen ja luonnossaliikkumiseen pimeässä. HP40 ostalamppupaketissa on mukana eräs markkinoiden luotettavimmista ja parhaimmista akuista - eneloop XXX! Eneloop akkujen itsepurkaumisaste on erittäin alhainen ja niitä voidaan käyttää jopa
  - 20 OC asteen saakka!

  HP40H on varustettu erittäin tehokkaalla punaista väriä tuottavalla LED-valolla jonka kantomatka on huikea 105 metriä. Tehokas ja pitkälle kantava punainen valo antaa käyttäjälleen uudenlaisen mahdollisuuden tarkkailla luontoa häiritsemättä eläimiä. Lisäksi punainen väri säilyttää käyttäjänsä hämäränäkökyvyn. HP40H otsalampussa on lisäksi erittäin tehokas 450 lumenin laajasti ympäristöä valaiseva valkoinen valo. Helposti löydettävät erilliset painonappikytkimet ohjaavat punaista ja valkoista valo erikseen jolloin valaisimen käyttö on helppoa myös käsineet kädessä.

  Valaisimessa on kestävä täysalumiininen runko joka suojaa valaisinta tehokkaasti. Valaisimen upea ARMY GREEN vihreä väritys sulautuu käyttäjänsä asusteisiin ja vallitsevaan ympäristöön. Markkinoiden kehittynein virranhallintapiiri takaa kirkkauden säilymisen tasaisena ilman kirkkauden hiipumista paristojen käyttöajan loppuun saakka. HP40H otsalampun valaisinosan laaja 60-asteen kulman säätö mahdollistaa otsalampun käytön työmaa- ja kiipeilykypärissä.

  HP40 soveltuu erinomaisesti metsästykseen, luonnontarkkailuun, erälle ja retkelle.

  99.00 €129.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix MX1 Plus valaisinpidike

  Fenix MX1 Plus valaisinpidike

  MX1 Plus on laadukas ja kestävä CNC työtetty, lentokonealumiininen pidike pitää valaisimen kiinni varmasti ja luotettavasti. Siipimutterikiinnitys on nopea ja helppo, et tarvitse erillisiä työkaluja pidikkeen kiinnnittämiseen. Pidikkeessä on heilumista estävä ns. "Anti-shaking" -rakenne. Erinomainen metsästykseen yms. harrastuksiin joissa vaaditaan tukevaa valaisimen kiinnitystä.

  25.00 €29.00 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix TK11 Premium R5

  Fenix TK11 Premium R5

  Taktisten käsivalaisimien legenda TK11 on päivittynyt entistä tehokkaampaan Cree R5 LEDiin. Valaisin tuottaa pitkälle kantavan 258 lm valotehon! Kaksi helposti käytettävää HotSpotiltaan voimakkaasti valaisevaa valotehoa. Käyttö mahdollista myös tehokkaalla 18650 akulla. Suunniteltu erityisesti vaativalle käyttäjälle mm. sotilaskäyttö, vaativa ulkoilukäyttö


  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1      
  Maksimi valoteho Maksimi käyttöaika Valon kantomatka      
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1
  Keskipisteen
  kirkkaus
  Iskun- kestävyys Vesitiiviys

  65.90 €69.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • Fenix TK15 Premium R5

  Fenix TK15 Premium R5

  Tehokas ja kestävä uutuusvalaisin TK15. Uusi syvempi heijastinkartio yhdistettynä viimeisimpään Cree LED-teknologiaan tuottaa hyvin intensiivisen ja pitkälle kantavan valokeilan. Innovatiivisella Dimmer-säätökytkimellä siirryt helposti ja nopeasti eri tehotilojen välillä. Soveltuu etsintään, jäljitykseen, viranomaisille jne.


  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1      
  Maksimi valoteho Maksimi käyttöaika Valon kantomatka      
  ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1 ANSI NEMA FL1
  Keskipisteen
  kirkkaus
  Iskun- kestävyys Vesitiiviys

  79.00 €84.50 €(Sis. Alv. 24%)

NettiTieto Oy