Verkkokauppatoimitukset alk. 4,90€ !!

ASEET ja ASETARVIKKEET » Kiväärit » Browning Maral

Browning Maral

Browning Maral

Tuotekoodi: Maral

Browning Maral - 7-olkainen Browning -lukkopultti

-peukaloviritinjärjestelmä (todellä kätevä kun voit passissa viriittää aseen täysin äänettömästi)

-suljettu lukkopulttijärjestelmä

-quick reloadingsystem lukitsee automaattisesti lukon ladatessasi aseen

-peränjatkopala

-vaihdettava takatähtäin

-irtolipas

-kova aselaukku

-paino 3,3 kg

2140.00 €2390.00 €(Sis. Alv. 24%)

Loistava uutuus Browningilta, joka saa muut suoravetolukot näyttämään vanhanaikaisilta. Huippulaatu ja luokkansa paras toiminnallisuus yhdistettynä hintatasoon tekee Maralista erittäin houkuttelevan aseen. Maral on erinomainen ja ennen kaikkea nopea ajojahtikivääri, mutta sopii myös todella hyvin kaikenlaiseen metsästykseen.

Miksi sitten suoravetolukko? Joissakin maissa puoliautomaattien käyttöä on rajoitettu. Lippaan kapasitettia on monessa maassa metsästyskäytössä rajoitettu. suoravetolukko on nopea ase liikkuvan jahdin haasteisiin. Lisäksi, se toimii erittäin luotettavasti kaikilla patruunoilla. Se tekee kaiken sen mitä puoliautomaatti, mutta joskus enemmänkin.

Maralin jousitettu suoravetolukko palautuu itsestään eteenpäin vieden patruunan lippaasta piippuun ja mahdollistaa ampujan keskittymisen itse ampumasuoritukseen. Lukko liikkuu lukkokehyksen sisällä eikä haittaa näkökenttää missään vaiheessa. Kehys suojaa lukkoa lumelta ja roskilta. Ampujan tehtäväksi jää lukon vetäminen taakse ja käden siirtäminen pistoolikahvalle laukaisua varten. Lukon liike on todella sulava liikkeinen eikä se kolise niin kuin joissakin muissa suoravetorakenteissa.

Pyörähtävä 7-olkainen lukonpää on samaa tekniikkaa kuin miljoonissa BAR puoliautomaattikiväreissä vuodesta 1966 lähtien. Rakenne on idioottivarma, testattu, kestävä ja yksinkertainen.

Lukkokehyksessä on ruuvin kierteet kiikarin asennusta varten. Kiikarin asennukseen on saatavana käytännöllisesti mikä tahansa vaihtoehto aina ruuvikiinnitteisistä rengasjaloista, picatinnykiskoon ja pikajalkoihin.

Piippu on taattua FN Herstalin laatua.

Maralin käsivirittimellä voidaan päästää iskurin jousi vireestä, mikä lisää turvallisuutta. Kun viritin on työnnetty etuasentoonsa niin aseella voi ampua lippaan tyhjäksi. Lataaminen virittää aina iskurin jousen. Eli voit tehdä äänekkään latausliikkeen jo lahtiessä passiin ja laittaa peukalovirityksellä aseen pois vireestä. Passissa voit laittaa aseen vireeseen täysin äänettömästi.

Takatukki voidaan irrottaa todella helposti kuljetusta varten.  Aseen purkaminen kuljetusasentoon ei vaikuta kiikarin kohdistukseen. Puuosat ovat öljyttyä 3-luokan pähkinäpuuta laadukkailla karhennuksilla. Tukin ja aseen tasapaino on loistava. 

Maral toimitetaan todella laadukkaassa deluxe-muovisalkussa jossa on numerokoodilukko, salkussa on paikat lukkopiipulle, perälle, kiikaritähtäimelle ja lippaille.

Perässä on uusittu 12 mm paksu Inflex II perälevy, joka vähentää piipun nousua ja rekyyliä. Aseen mukana toimitetaan yksi välilevy, minkä avulla vetopituus voidaan säätää ampujan mittojen mukaan.

Battue-tyyppiset kuitutähtäimet on suunniteltu erityisesti ajojahtityyppisiin nopeisiin ammuntatilanteisiin.

Irrotettavan kaksirivinen teräksinen 3 paatruunan lipas

Piippu 56 cm Paino: 3,3 Kg.

Kaliiberi 9,3x62

NettiTieto Oy